LearnHero

bouwt. ontwerpt. schrijft. bouwt. adviseert. traint. codeert. bedenkt.

LearnHero ontwikkelt en bouwt digitale leeroplossingen, speciaal ontworpen voor jouw organisatie. En met speciaal voor jou bedoelen we echt speciaal voor jou. Combineer je graag fletsgroen met pimpelpaars? Prima, doen we voor je. Liever ons het designwerk laten doen? Let’s go!

Met onze labels HorecaHero, SafetyHero en RecreatieHero hebben we al hele branches laten leren. En daar leerden wij weer van. Al deze kennis en ervaring bundelden we in LearnHero. Zo kunnen we voortaan voor elke branche, organisatie en vereniging een leeroplossing op maat ontwerpen. Steeds meer mensen groeien in hun werk en in persoonlijke ontwikkeling. Yes, daar doen we het voor!

LearnHero is partner van

LearnHero, jouw startpunt.

LearnHero is een hub voor iedereen die “iets” met digitaal leren wilt gaan doen. Wij zijn reseller van de beste leerpakketten in de markt en die kunnen wij direct leveren, implementeren of je over adviseren! Want de wereld van digitaal leren is complex en lastig te doorgronden en het succes wordt grotendeels bepaald door de pakketten die je kiest. Maak het je makkelijk en start met je vraag bij ons, je zal versteld staan hoeveel kennis wij al hebben vergaard.

Het aantal helden blijft groeien

al meer dan 100 bedrijven gingen je voor!

Nieuwsgierig geworden?

085 – 864 0036