De online educatie generatie

Wij snappen dat je niet altijd zit te wachten op een compleet pakket, maar wel behoefte hebt aan ondersteuning of advies. LearnHero helpt je succesvol te worden in digitaal leren. Laat ons de klusjes opknappen of houd zelf de touwtjes in handen. In de nieuwe educatie generatie is alles mogelijk. En daarom blijven wij vet flexibel.

Ontwikkeltool

Trek je kunstenaars pak aan en leef je uit in LearnHero’s ontwikkeltool. Zet saaie bedrijfsdocumenten om naar korte, interactieve micro learnings. Met een e-learning template die precies past bij jouw bedrijf creëer je een persoonlijke vibe en motiveer je medewerkers just like that!

E-learning ontwikkelen?

Leerplatform

Een Academy zonder leerplatform, of Leermanagement Systeem (LMS), is als Spiderman zonder spinnenweb. Want zonder superkrachten kom je niet van de grond. Een goede basis is belangrijk! Creëer daarom een plek waar je overzichtelijk trainingen kunt organiseren voor jezelf en je medewerkers. Laat je cursusplanning, bibliotheek en portfolio samenkomen. Met een alles-in-één leeromgeving betrek je je medewerkers en geef je ze alle tools om te vliegen.

Eigen leerplatform?

Video’s; effectief, leerzaam

Maak je training actief en je benadering persoonlijk door de inzet van video’s. Kruip in de rol van Spielberg en maak gebruik van onze video apparatuur en greenscreen. Of pak je camera van zolder en regel het zelf. Jij mag het zeggen!

Illustraties & vormgeving

Goede content is interessant, doet je verbazen en triggert nieuwsgierigheid. Maar wat houdt die korte spanningsboog nu echt gespannen? Prikkelende designs en levendige animaties.  Onze grafisch ontwerpers zijn professionele aandachtstrekkers. Precies wat je nodig hebt!

Advies & ondersteuning

Samen is slimmer dan één. Deel je bedrijfskennis met ons, dan delen wij onze learningtool kennis met jou. We vormen samen een team en kijken naar je beoogde doelen en resultaten. We bepalen samen welke tools het beste voor jou werken en wat past binnen jouw budget. Klinkt als een dreamteam, niet?

Medewerkers onboarden?

Websiterealisatie

Je trainingsaanbod staat te shinen en het startschot is gelost. Weinig animo? Wellicht een klein detail over het hoofd gezien: vindbaarheid. Afhankelijk van het doel van je Academy kan het handig zijn om je trainingsaanbod te koppelen aan een website. Met onze verschillende templates bouw je moeiteloos een kekke website die je doelgroep aantrekt en informeert. Met je nieuwe marketing- en communicatiekanaal ben je altijd vindbaar voor bedrijven en medewerkers.

Bekijk ook eens onze klantcases

Nieuwsgierig geworden?

085 – 864 0036