Een succesformule voor online leren

Met het Hero leerconcept beschik je over een compleet uitgewerkte formule voor het opzetten van een online academy. En met compleet bedoelen wij dan ook echt compleet! Waar onze concullega’s vaak stoppen bij het leveren en inrichten van de nodige software, helpen wij onze klanten totdat we echt iedereen aan het leren hebben gekregen. Onze kracht? Slimme en betaalbare leeroplossingen uit de markt eenvoudig met elkaar combineren.

e-learning academy

What’s in the package?

Het opzetten van een online Academy? Makkie!

  • Een onwijs gebruiksvriendelijk leerplatform
  • Generieke vakinhoudelijke leermodules
  • Complete Academy website
  • Online én offline marketingmateriaal
  • Communicatieplan voor livegang
  • Ontwikkeltool met templates & sjablonen

Klantcase: Coca Cola

Een ander mooi voorbeeld is het leerplatform Snelle Skills wat wij hebben mogen maken voor Coca-Cola European Partners.

Coca-Cola wilt als marktleider binnen de horeca meer doen voor zijn klanten dan alleen leveren van een goed product. Uit onderzoek bleek dat kleinschalig horeca vooral behoefte hadden aan een trainingsoplossing voor de onboarding van nieuwe medewerkers. Dit kost de ondernemer nu namelijk zelf veel tijd en het personeelsverloop is te hoog om te continue goed te blijven doen. Met  het leerplatform Snelle Skills heeft Coca-Cola een prachtig service product ontwikkelt voor zijn klanten.

Delen is vermenigvuldigen

Het Hero concept is niet alleen voor bedrijven, maar juist ook voor verenigingen, branche of leden organisaties die leren leuker, efficiënter en slimmer willen gaan organiseren. Waarbij we generieke kennis centraal met elkaar delen en digitaliseren zodat iedereen op een betaalbare wijze hier gebruik van kan maken. Samen met onze partners kunnen we de leeromgeving vullen met een compleet cursusaanbod voor jou doelgroep. Zijn de trainingen niet in te kopen? Geen probleem! Dan maken wij ze voor jullie!

Een complete leeroplossing

Als overkoepelende organisatie behartig je niet alleen de belangen van leden, je probeert ook kostenbesparingen te realiseren door thema’s breder met elkaar op te pakken. Training en opleiding is vaak één van deze thema’s. Afgelopen jaar hebben LearnHero en GoodHabitz een branche brede leeroplossing mogen uitrollen voor 3500 recreatiebedrijven. Met als doel? Leren binnen de branche, betaalbaarder, leerzamer en vooral leuker te maken. Met meer dan 15.000 gebruikers in 6 maanden kunnen we spreken van een groot succes.

Klantcase: Top Movers

Top Movers is een franchiseorganisatie voor verhuisbedrijven met meer dan 500 medewerkers.

De aangesloten verhuisbedrijven van Top Movers kunnen via de centrale Top Movers Academy voortaan al verplichte trainingen zoals VCA, Hoogwerker en Heftruck volgen. Maar in de Academy zijn ook verschillende e-learning modules beschikbaar gesteld die nieuwe medewerkers helpen snel en goed inzetbaar te worden. Denk aan een e-learning klantgerichtheid, fysieke belasting en werken als verhuizer. De centrale Academy ontzorgt alle leden niet alleen in hun basis opleidingsbehoefte, maar bied ze ook vele extra trainingen zonder extra investeringen. Het Hero concept maakt leren makkelijker, leuker en betaalbaarder voor iedereen.

Bekijk ook eens onze klantcases

Een HERO concept starten?

085 – 864 0036