Hét event voor bedrijven die “leren” leuker, makkelijker & leerzamer willen maken.

Trainingen, opleidingen, cursussen… je komt het binnen elk bedrijf wel tegen. Soms verplicht vanuit wet- of regelgeving, soms wenselijk om medewerkers te stimuleren of nodig om ze sneller inzetbaar te maken. Het behouden, binden en boeien van je medewerkers staat of valt met het aanbieden van (online) leren. Tijdens het event “leren met impact” laten wij jou zien hoe je (online) trainingen en opleidingen optimaal kunt inzetten om er het meeste uit te halen. Slimmer, makkelijker, leuker, en met IMPACT! Uiteraard sluiten we het programma af met een gezellige netwerkborrel in één van de mooiste zalen van het FC Utrecht stadion. Geloof mij, hier wil je bij zijn! Reserveer nu direct je plek voor jezelf en of je collega. Deelname is volledig gratis maar vol is vol.

Programma

Donderdag 18 juni

14.00 – 14.30 uur: inloop
Koffie / Thee / Fris

14.30 – 15.00 uur: Leren anno nu
Hoe kun je als bedrijf je onboarding, training en nascholing slimmer, leuker en makkelijker organiseren zonder grote investeringen? Welke learning tools gebruiken Burger King, Landal GreenParks, DierenPark Amersfoort en Dow Chemicals en hoe zetten zij deze in?

15.00  – 15.30 uur: Succes behalen met duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en well-being… Stuk voor stuk onderwerpen die een steeds belangrijkere plek innemen binnen het HR beleid. Waarom is dit zo hard nodig en aan welke knoppen moet je draaien voor draagvlak en enthousiasme bij zowel MT als medewerkers?

15.30 – 16.00 uur: Persoonlijke ontwikkeling met online leren
GoodHabitz is marktleider in Nederland in online learning en ziet het leven als één groot leerproces. De aanpak van GoodHabitz is uniek en het bedrijf heeft al een bereik van ruim 1 miljoen cursisten opgebouwd. Benieuwd hoe zij dit doen?

16.00 – 16.30 uur: Leren op de werkplek
Noordhoff heeft vorig jaar een nieuwe leeroplossing ontwikkeld, volledig gericht op performance support en leren. Kortom; slimmer ‘leren’ en werken op het moment dat je het nodig hebt!

16.30 – 17.30 uur: Netwerkborrel
Tijd om te borrelen en gezellig na te praten met collega’s van andere bedrijven en FC Utrecht businessleden. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het stadion.

Sprekers

Tijs Koedam (EnergyPlatform)

Managing Partner | Belevingsmanager

Tijs helpt met zijn bedrijf EnergyPlatform grote en kleine bedrijven met hun beleid, programma’s en campagnes rondom vitaliteit en well-being. Naast zijn werk voor o.a. ING, Rabobank, Defensie, Mercedes-Benz en tal van andere bedrijven is hij ook oprichter en presentator van het online inspiratieprogramma Op De Fiets Met… over duurzame inzetbaarheid. Mensen en bedrijven inspireren voor een gebalanceerd en energiek leven is zijn doel: voldoende energie hebben om een goede werknemer en collega te zijn en daarnaast nog voldoende energie om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets wat anno 2020 nog wel eens onder druk staat… Mensen en bedrijven hierin meenemen is wat Tijs energie geeft!

Jochem Verheul (LearnHero)

Digital Learning Coach

Het is pas drie jaar geleden dat Jochem Verheul met HorecaHero iedereen in de hospitality sector aan het online leren heeft gekregen. Al snel volgde na dit succes RecreatieHero, SafetyHero en nu recent dus ook LearnHero. Met klanten als Coca-Cola, Burger King, PartsPoint, Dow Chemicals en Center Parcs weet Jochem Verheul hoe je als bedrijf succesvol kan zijn in “online” leren!

Saskia Tiggelaar (Noordhoff)

Learning Solutions Consultant

Saskia is als opleidingskundige gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve oplossingen op het gebied van leren. Zij is altijd bezig met wat écht werkt en hoe je medewerkers kunt inspireren tot het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden.

Milan Hofman (GoodHabitz)

Country Director Netherlands

GoodHabitz heeft sinds 2011 al meer dan 900 bedrijven aan zich weten te binden, waaronder KLM, Bavaria en PwC. Wat is het succes van GoodHabitz en hoe krijgen zij al deze bedrijven in beweging als het gaat om “leren” en persoonlijke ontwikkeling? Milan Hofmans neemt jullie mee in de baanbrekende aanpak van Goodhabitz. Hoe kun je leren leuker maken? Waar begin je, waar kun je het verschil maken en hoe creëer je een lerende organisatie (en wat is dat eigenlijk)?

Na het Leren met impact! event heb jij inspiratie en nieuwe inzichten gekregen in hoe je (online) leren efficiënter, slimmer maar vooral ook leuker en gerichter kunt organiseren binnen je bedrijf.

Inschrijven

Werk jij als HR manager, opleidingscoördinator, of in een andere relevante rol, bij een bedrijf met meer dan 100 medewerkers! Schrijf je nu dan in?