Vroeger was het ontwikkelen van e-learning duur en tijdsintensief. De afgelopen jaren is daar echter verandering in gekomen. E-learning is vandaag de dag zelfs onmisbaar geworden in elk Learning & Development programma: het is flexibel, persoonlijk, schaalbaar en super eenvoudig te maken!

Wil jij iets met e-learning gaan doen? Dan zit je bij Learnhero goed! Wij kunnen je leren hoe je zelf leerzame en mooie e-learning kan ontwikkelen, maar we kunnen het ook samen doen of zelfs met hele afdelingen!

De opties voor e-learning ontwikkelen

Training e-learning ontwikkelen

Een keer laagdrempelig kennis maken om te checken of het ontwikkelen van e-learning echt iets voor jou is? Vier keer per jaar organiseren wij in de Sky Box van het FC Utrecht stadion (Galgenwaard) een open inschrijving training e-learning ontwikkelen. Beginner of professional, het maakt niet uit. De training stelt je in staat om binnen een mum van tijd een interactieve, leerzame en aantrekkelijke e-learning te creëren. Je zult versteld staan hoe eenvoudig het is!

Mogen wij jou uitdagen?

Wij zijn nieuwsgierig! Naar jou, jouw onderneming, wat er leeft in jullie digitale wereld én waar wij jullie mee kunnen laten groeien. Neem daarom gerust contact met ons op om kennis te maken. Dit kan via het contactformulier, via ons telefoonnummer 085 – 864 0036 of via chat rechtsonder deze pagina.

Menno
Creatie & communicatie

E-learning ontwikkelen?

085 – 864 0036