Leuker en slimmer leren met leerplatform LearnLinq

Een goed leerplatform is goud waard in het succesvol organiseren, plannen en aanbieden van trainingen en opleidingen. Maar wat is nu een goed leerplatform? Nou, dat is voor ons LearnLinq. Na acht jaar verschillende systemen in de markt bekeken te hebben, zijn wij sinds een aantal jaar gold partner van LearnLinq: een gebruiksvriendelijk en innovatief leerplatform waar al je medewerkers echt blij van worden!

Compleet leerplatform voor al jouw leerdoelstellingen

LearnLinq ondersteunt jouw bedrijf in alles wat met trainingen en opleidingen te maken heeft. Een cursuscatalogus met (eigen) ontwikkelde e-learnings beschikbaar stellen voor je volledige trainingsaanbod? Geen probleem! Trainingen plannen en organiseren? Binnen twee klikken geregeld! Voortgang bijhouden? Dat kan! De onboarding van je medewerkers inregelen? kan ook gewoon! Met LearnLinq beschik je over alle functionaliteiten die je van een leerplatform verwacht. Maar dan super gebruiksvriendelijk! Dat maakt het leren toch weer een stukje leuker!

Het leerplatform in de praktijk

De Beren academy

Binnen één maand een compleet leerplatform opzetten voor 2.000 plus medewerkers verdeelt over 50 locaties. Dat noemen wij een echte “spoedklus”, benieuwd hoe wij dit gedaan hebben?

Klantcase bekijken

Direct van start met méér dan 150 online trainingen?

Vanuit onze labels HorecaHero, SafetyHero en RecreatieHero én onze partnership met GoodHabitz beschikken we over méér dan 150 online trainingen die je direct kan gebruiken. Ons aanbod is zo compleet, dat er altijd en voor iedereen wel wat te leren is. Hoe leuk is dat? Wat dacht je van een e-learning Excel, Mindfulness, BHV of Sales? Binnen één dag heb je toegang tot alle trainingen. Maak je leerplatform verder af  door ook eigen kennis om te zetten naar e-learning. Je zult versteld staan hoe eenvoudig het is!

Mogen wij jou uitdagen?

Wij zijn nieuwsgierig.. ..naar jou, jouw onderneming, wat er leeft in jullie digitale wereld én waar wij jullie mee kunnen laten groeien. Neem daarom gerust contact met ons op om kennis te maken! Dit kan via het contactformulier, via ons telefoonnummer 085 – 864 0036 of via chat rechtsonder deze pagina.

Jochem
Sales & marketing

Meer weten over het leerplatform?

085 – 864 0036