Skip to main content

LearnHero, de innovatieve leerplatformontwikkelaar achter het succesvolle RecreatieHero, heeft onlangs een nieuwe en opwindende opdracht binnengehaald. HISWA-RECRON, de toonaangevende brancheorganisatie voor watersport en recreatie in Nederland, heeft LearnHero de taak gegund om naast RecreatieHero een nieuw leerconcept te ontwikkelen: WatersportHero.

Wat is WatersportHero?

WatersportHero wordt een gespecialiseerd leerplatform dat zich richt op de watersportsector. Net als RecreatieHero zal het platform een breed scala aan cursussen en trainingen aanbieden, maar dan specifiek afgestemd op de behoeften en uitdagingen binnen de watersportbranche. Van veiligheid op het water tot klantgerichtheid in jachthavens, WatersportHero zal de essentiële kennis en vaardigheden bieden om bedrijven en medewerkers in de watersportsector te ondersteunen en te laten excelleren.

De rol van HISWA-RECRON

HISWA-RECRON heeft als missie om de kwaliteit en professionaliteit binnen de watersport- en recreatiesector te bevorderen. Met de lancering van WatersportHero wil de organisatie de sector verder versterken door medewerkers te voorzien van gerichte opleidingen en trainingen. Dit initiatief is een logische volgende stap in hun voortdurende streven naar verbetering en ontwikkeling binnen de branche.

Wat betekent dit voor de branche?

De ontwikkeling van WatersportHero betekent een aanzienlijke boost voor de watersportsector in Nederland. Bedrijven krijgen toegang tot een uitgebreid leeraanbod dat hen helpt hun diensten te verbeteren en te voldoen aan de hoogste standaarden. Medewerkers kunnen profiteren van flexibele en praktijkgerichte trainingen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden.

Toekomstperspectief

LearnHero is trots op de kans om WatersportHero te ontwikkelen en kijkt ernaar uit om samen met HISWA-RECRON de watersportsector naar een hoger niveau te tillen. Deze nieuwe opdracht onderstreept het vertrouwen in LearnHero’s expertise en het succes van hun leerconcepten. Met WatersportHero wordt een nieuwe stap gezet in het ondersteunen en verbeteren van de recreatie- en watersportbranche in Nederland.

De komende maanden zal LearnHero zich richten op het ontwikkelen en lanceren van dit nieuwe platform, waarbij ze hopen hetzelfde succes en positieve impact te realiseren als met RecreatieHero. Blijf ons volgen voor meer updates over dit spannende nieuwe project!

Close Menu

Europalaan 500
3526 KS Utrecht
085 – 864 0036