Skip to main content

Persbericht

Woerden, 18 juni ’24Vandaag kondigen we met trots de lancering aan van WattApp, een innovatieve leertool die is ontworpen om monteurs in de elektrotechnische installatiebranche te ondersteunen en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met als resultaat meer werkplezier en een hogere klanttevredenheid in de sector.

WattApp is ontwikkeld als reactie op de groeiende vraag naar efficiënte en toegankelijke trainingsmethoden om nieuwe monteurs in te werken en bestaande monteurs bij te scholen. Deze baanbrekende tool biedt monteurs een uitgebreid platform waar ze kunnen leren, oefenen en hun kennis kunnen testen op verschillende gebieden van Elektrotechnische installatie.

Wat maakt WattApp uniek? Allereerst is het ontworpen met twee bedrijven uit de installatiebranche waarbij de monteur centraal staat in de gehele ontwikkeling van het product. Gebruiksvriendelijkheid, mobiel, praktijkgericht en het leren leuk maken zijn de speerpunten van WattApp.

Een van de andere kenmerken die WattApp onderscheidt, is de interactieve aard van de trainingen. Monteurs kunnen niet alleen passief informatie consumeren, maar ook actief deelnemen aan praktische oefeningen en video’s bekijken die ze in de praktijk kunnen tegenkomen.

Bovendien biedt WattApp een totaaloplossing als het gaat om training en opleiding. WattApp is niet alleen een “afspeeldoos” van onlinetrainingen. Nee, met WattApp kan je als installatiebedrijf alles omtrent opleiding en training organiseren en managen. Zowel de leeromgeving als alle trainingen zijn indien gewenst aan te passen naar eigen inzicht.

“Wij geloven dat continue educatie essentieel is voor het succes van monteurs in onze branche,” zegt A. van der Neut, medeoprichter van WattApp. “Met WattApp streven we ernaar om een ​​oplossing te bieden die niet alleen effectief is, maar ook flexibel en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen in de Elektrotechnische installatiewereld.”

WattApp is beschikbaar voor zowel kleine als grote installatiebedrijven op zowel desktop als mobiel. Met nu al meer dan 20 online modules kan iedereen direct met WattApp van start.

Voor meer informatie over WattApp en om te beginnen met leren, kunt u terecht op www.wattapp.nl . Neem contact met ons op via contact@wattapp.nl voor eventuele vragen of opmerkingen.

Contactpersoon: Jochem Verheul | contact@wattapp.nl |  www.wattapp.nl

Contactpersoon: Jochem Verheul | contact@wattapp.nl |  www.wattapp.nl