Skip to main content

In een tijd waarin de recreatiebranche voortdurend in beweging is, zijn er lichtpuntjes die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van zowel bedrijven als medewerkers. Een van die lichtpuntjes is de samenwerking tussen RecreatieHero en HISWA-RECRON. Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal: voor het vierde jaar op rij wordt het leerconcept van RecreatieHero, ontwikkeld door LearnHero, gratis aangeboden aan meer dan 1500 recreatiebedrijven. Dit partnerschap heeft zich bewezen als een waardevolle bron van kennis en groei binnen de branche.

Wat is RecreatieHero?

RecreatieHero is een innovatief leerconcept ontwikkeld door LearnHero, dat zich richt op het verbeteren van vaardigheden en kennis binnen de recreatiebranche. Met een breed scala aan cursussen en trainingen, variërend van klantenservice tot veiligheid en hygiëne, biedt RecreatieHero een uitgebreide toolkit voor recreatiebedrijven om hun diensten en service te optimaliseren.

Het doel van RecreatieHero is om medewerkers te voorzien van de juiste tools en kennis om uit te blinken in hun werk en bij te dragen aan de algehele ervaring van gasten. Dit wordt bereikt door interactieve en praktijkgerichte leermodules die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden.

De rol van HISWA-RECRON

HISWA-RECRON is de brancheorganisatie voor watersport en recreatie in Nederland. Zij behartigen de belangen van bedrijven in deze sector en streven ernaar om de kwaliteit en professionaliteit binnen de branche te verhogen. De samenwerking met RecreatieHero is een van de manieren waarop HISWA-RECRON dit doel nastreeft.

Door het leerconcept van RecreatieHero gratis aan te bieden aan hun leden, investeert HISWA-RECRON in de ontwikkeling van de bedrijven en hun medewerkers. Dit leidt niet alleen tot betere service en tevreden klanten, maar ook tot een sterkere en meer competitieve sector

Vier jaar succes

Het is geen verrassing dat de samenwerking tussen RecreatieHero en HISWA-RECRON zo succesvol is gebleken. Sinds de start van dit initiatief hebben meer dan 600 recreatiebedrijven geprofiteerd van de gratis trainingen en cursussen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de vaardigheden en kennis van duizenden medewerkers binnen de branche.

Een van de grootste voordelen van het programma is de flexibiliteit. Bedrijven kunnen de trainingen aanpassen aan hun specifieke behoeften en medewerkers kunnen op hun eigen tempo leren. Dit maakt het niet alleen toegankelijk, maar ook effectief in het bereiken van de gewenste leerdoelen

Vooruitkijken

Met de verlenging van het contract voor het vierde jaar op rij, kijken zowel RecreatieHero als HISWA-RECRON met enthousiasme naar de toekomst. Er zijn plannen om het aanbod van trainingen verder uit te breiden en nieuwe, innovatieve leermethoden te introduceren. Het doel blijft om de recreatiebranche te ondersteunen in haar groei en ontwikkeling, en bij te dragen aan een hoogwaardige en professionele sector.

De verlenging van dit contract is een bevestiging van het succes en de waarde die RecreatieHero biedt aan de recreatiebranche. Het laat zien dat investeren in kennis en ontwikkeling loont, en dat samenwerking de sleutel is tot duurzame groei en verbetering.

Close Menu

Europalaan 500
3526 KS Utrecht
085 – 864 0036