VIVISOL Nederland levert medisch facilitaire producten en diensten aan huis, samen met zorgverzekeraars, zorginstellingen en zorgprofessionals. Dit doen ze inmiddels al meer dan 25 jaar. Doordat ze lid zijn van de internationale SOL-groep, kunnen ze gebruik maken van een groot kennisnetwerk. VIVISOL is totaalpartner binnen de zorg. Daarbij staat de patiënt te allen tijde centraal.

Alle werknemers worden bij VIVISOL intern opgeleid om de juiste deskundigheid te krijgen in hun vakgebied. Vanaf heden doen ze dit nu ook met behulp van eigen gemaakte e-learningmodules. VIVISOL maakt namelijk sinds kort gebruik van Easygenerator: dé ontwikkeltool om eigen e-learningmodules te maken. LearnHero heeft een training verzorgd om ze hierbij te helpen. Inmiddels is VIVISOL druk bezig met het maken van onboarding programma’s, werkinstructies en andere meetbare en aantrekkelijke leertrajecten. Leerzaam en interactief! Wij wensen VIVISOL veel succes!

LearnHero

Benieuwd of LearnHero ook iets voor jou kan betekenen op het gebied van e-learning of online leren? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.