Bij LearnHero geven we les doormiddel van online training. We doen dit online om verschillende redenen. Meer weten over de voordelen van online trainingen? Lees dan verder!

1. Leren waar je maar wilt

Een online-training vindt volledig online plaats. Het is dus niet nodig om naar een klaslokaal of instructeur te gaan. Je kunt leren waar je maar wilt. Leer op de bank, achter je bureau of in de trein. Leer waar jij je prettig voelt!

2. Leren wanneer je maar wilt

Een training online is 24/7 beschikbaar. Je kunt dus dag en nacht de cursus volgen, wanneer het jou uitkomt. Aan een online training zit geen vast rooster verbonden waar je je aan moet houden. Je kunt leren wanneer je onverwachts een uurtje vrij hebt of als je nog motivatie/ tijd hebt na je werk.

3. Op eigen tempo

Je kunt zelf bepalen hoe snel je de cursus wil afronden, je hoeft niet te wachten totdat andere cursisten de stof begrijpen om verder te leren. Je kunt leren op je eigen tempo. Het is mogelijk om een cursus in een week af te ronden maar je kunt er ook op je gemak maanden over doen, it’s up to you!

4. Lagere kosten

De kosten van het geven van een online training zijn lager dan die voor een lokale cursus. De kosten voor een klaslokaal en docent hoef je niet te betalen en je hoeft niet naar een locatie te reizen, dit bespaart je kosten.

5. Terugkijken van leerstof

Het kan voorkomen dat lesstof te snel behandeld wordt of dat je iets bent vergeten van de vorige les. Bij een online-training kun je altijd alles teruglezen. Elke les/training wordt opgeslagen en kun je nog een keer doen. Het is sowieso goed om nieuwe stof te blijven herhalen, zo onthoud je dingen veel beter!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Eva

Eva

Meepraten?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.