Skip to main content

Het nieuwe werken

In korte tijd heeft het coronavirus enorm veel veranderd aan de manier waarop we werken. De afgelopen maanden hebben veel mensen kennis gemaakt met het thuiswerken. Online meetings, Skype en Teams zijn inmiddels ingeburgerde begrippen geworden. Hoewel we nog steeds thuis zitten, gaan we stapsgewijs ook weer naar kantoor. Voor sommigen een hele verademing, voor anderen best spannend. De algehele werksetting ziet er nu heel anders uit dan voorheen. We moeten afstand houden, kunnen niet meer gezamenlijk lunchen en moeten ons houden aan verplichte looproutes.

Zorgen voor een veilige werkomgeving voor alle medewerkers is je plicht als bedrijf. En dat betekent met het huidige coronavirus dat je vooral heel goed moet communiceren. Dat is niet altijd makkelijk met de snel wisselende berichtgeving. Elk bedrijf zal inmiddels wel een plan hebben bedacht of gepresenteerd waar alle richtlijnen en protocollen in zijn verwerkt met betrekking tot het nieuwe werken. Maar de grote vraag is, hoe communiceer jij dit naar je personeel? Doe je dit face-to-face, via mail of stuur je iedereen een PDF-bestand? Je wilt natuurlijk graag dat iedereen zich ook aan de gemaakte afspraken houdt en dat je alle informatie op een uniforme en duidelijke manier wordt gecommuniceerd.

Protocollen en richtlijnen

Eenvoudig, meetbaar en tijdbesparend

Weleens nagedacht om jullie eigen richtlijnen en protocollen te verwerken in een e-learningmodule? Eenvoudig, meetbaar en tijdbesparend! Tevens ideaal om grootschalig uit te rollen binnen je bedrijf. Voeg nog een aantal testvragen toe om de kennis te testen en voila! Biedt de module vervolgens aan in jullie HR-systeem, op jullie website of eigen leerplatform en stuur al je medewerkers een eenmalig bericht om ze te laten weten dat de e-learning klaar staat. Heeft het kabinet iets gewijzigd in de huidige richtlijnen en wil je dit graag doorvoeren in je e-learning? Geen probleem! Wijzig hetgeen wat je wilt wijzigen en met een druk op de knop wordt de e-learning bijgewerkt voor iedereen. Makkie toch?

Eén van de grootste voordelen van e-learning is de flexibiliteit die deze leermethode met zich meebrengt. Plaats en tijd zijn immers niet meer van belang. Deze flexibiliteit vergroot de kans op een beter leerresultaat, omdat je medewerkers op hun eigen tempo de leerstof tot zich kunnen nemen. Waar en wanneer ze maar willen. Thuis, in de bus naar werk of tijdens de pauze. Via desktop, tablet of smartphone. Ook ideaal wanneer je een grote groep medewerkers in een bepaalde periode betaalbaar, binnen no-time en effectief iets wil ‘leren’.

Voordelen:

 • Vereenvoudig het proces rond het delen en borgen van kennis
 • Uniforme informatieoverdracht
 • Grote groep mensen in korte periode trainingen
 • 24/7 toegankelijk, plaats en tijd zijn immers niet meer van belang
 • Digitaliseren en meetbaar maken van huidige kennis
 • Eenvoudig, betaalbaar en tijdbesparend

Aan de slag!

Ook zo benieuwd hoe een e-learning er uiteindelijk uit kan komen te zien? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je geheel kosteloos twee voorbeeldmodules door. Wil je zelf aan de slag met het maken van een e-learning of wil je graag dat wij jullie richtlijnen en protocollen verwerken in een e-learning? Ook dat is mogelijk! Stuur ons alle content op die je graag verwerkt wilt hebben in de e-learning. Wij gaan hier vervolgens mee aan de slag. Het resultaat? Een compleet op maat gemaakte en in huisstijl ingerichte e-learningmodule voor jullie bedrijf! Vanaf €499,00 heb je al een complete e-learningmodule inclusief kennisvragen.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie. LearnHero, maak leren leuk!

  Vul je gegevens in en bekijk onze gratis e-learningmodules  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.