Skip to main content

Brezan Automaterialen: al sinds 1928 een begrip in de Nederlandse en Belgische automotive aftermarket. De leidende distributeur achter dit merk, PartsPoint Group, hanteert al decennia lang een duidelijke succesformule.

Moeten de trainingen voor medewerkers daarom ook maar onveranderd blijven? Zeker niet, partspoint besloot de stoffige boeken naast zich neer te leggen.

Klantvraag

Wat het bedrijf onder andere zo succesvol maakt is de beschikbaarheid en de snelle levering van onderdelen. Een efficiënte samenwerking tussen Partspoint Services onderdelen depots en de Brezan verkooppunten is hierin belangrijk.

Nog belangrijker is het opleiden van de automotive genieën, om deze service zo goed mogelijk te verlenen. Het werd tijd om het huidige trainingsmateriaal in een modern en laagdrempelig jasje te gieten. Met als doel om leren makkelijker te maken en kennis te waarborgen.

E-learning Brezan

Samen met PartsPoints Group zetten we werk- en taakinstructies om naar interactieve online trainingen, helemaal in de stijl van Brezan. Niet alleen maakt een e-learning het voor werknemers leuker om te leren, Partspoints kan daarnaast direct meten of de instructies op de juiste manier worden overgebracht. Met de easy auteurstool houdt PartsPoints Group de touwtjes in handen. Welkom in de nieuwe educatie generatie.

Meer inspiratie?